„Удар“ (Бяла черква) пречупи „Атлетик“ (Свищов) с 2:0 в среща от 14-ия кръг на Областна група „Север” и продължава да е убедителен лидер в класирането, с аванс от осем точки пред „Светкавица“ (Михалци), пише Борба.

Първото полувреме бе равностойно, динамично и с много борба, но нямаше чисти голови положения. Второто започна с натиск на домакините ,които до края останаха по-активни на терена. В 55-ата минута след неколкократни опити на защитата на „Атлетик“ да изчисти центрирана топка в наказателното поле, тя попадна в Георги Георгиев, който я прати в мрежата за 1:0. Четири минути по-късно, отново след груба грешка в защитата на гостите, топката се озова в Георги Георгиев, който от 6 метра оформи окончателното 2:0.

Областна футболна група „Север”, 14-и кръг

Резултати:

„Пробив“ (Овча могила) – „Осъм“ (Деляновци) 3:2

„Удар“ (Бяла черква) – „Атлетик“ (Свищов) 2:0

„Светкавица“ (Михалци) – „Вихър“ (Раданово) 3:2

„Стрела“ (Ореш) – „Бенковски“ (Б. Сливово) 3:2

„Челси“ (Вързулица) – „Комита“ (Алеково) 1:7

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.