Изцяло новата платформа ПромоТех.bg, наследник на приложението Промо.bg, вече предлага богато информационно съдържание на читателската си аудитория. Наред със сериозното разнообразие от промоции и специални оферти, в нея обръщаме внимание на тенденциите в сферата на електронната търговия, поведението на съвременните потребители и новите изисквания на пазара. Ето защо сме щастливи да обявим, че в това начинание ще си сътрудничим и с един от доказаните специалисти в областта – Цветелин Борисов, преподавател в Търговската гимназия, пише https://инженер.bg/.
Цветелин Борисов е преподавател по теоретично обучение в направление „Приложна информатика“ в ПДТГ „Димитър Хадживасилев“. Завършил е средното си образование в СОУ „Н. Катранов“, след което продължава своето обучение в Стопанска академия „Д. А. Ценов“. Към настоящия момент е отчислен докторант в катедра „Бизнес информатика“ на Академията, като му предстои защита на докторантура. По време на своя докторантски курс разработва различни научни публикации и провежда обучителни програми за ученици, учители и родители относно използването на облачни технологии.
Професионалният му път продължава като активен член на иновативния екип на Търговската гимназия в Свищов.
Именно заради изключителния му принос към образователния процес и професионалното ориентиране на неговите ученици, Цветелин е номиниран от своите колеги за „Учител на годината“ в категорията „Млад учител“ за 2020 г.
С личен пример и усърдна работа, той стимулира и подпомага учениците в тяхната подготовка и участието им в престижни конкурси, състезания и редица извънкласни дейности, като освен това съдейства за бързото разгръщане на дистанционното обучение в ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ в условията на обявеното извънредно положение в страната, свързано с разпространението на COVID-19.
Професионалните му интереси са свързани с дигиталния маркетинг, онлайн търговията, информационните технологии, които прилага практически и в собствения бизнес, който развива.