55 педагогически специалисти от СУ „Николай Катранов“, водени от директора на училището Генади Иванов, участваха в изнесено обучение, организирано от Синдиката на българските учители в базата на организацията в град Хисаря. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

Лично председятелят на СБУ д.ик.н. Янка Такева посрещна свищовските учители. Тя поздрави директора и учителите за високите резултати и говори за новостите, постиженията и предизвикателствата в образователната система.

В продължение на три дни педагозите се обучаваха по две актуални теми „Развитие на позитивна училищна култура“ и „Персонализирано обучение и невропедагогика в класната стая“, които бяха представени от преподавателите от Пловдивския университет проф. д.п.н. Дора Левтерова-Гаджалова и доц. д-р Иван Тричков.

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.