Учители от СУ „Николай Катранов“ са победители в национален конкурс „Нестандартен учител“. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

Първо място в конкурса „Нестандартен учител“, категория „Нестандартен екип“ за учителите от СУ „Николай Катранов“ Елена Илиева и Йорданка Илиева.

Конкурсът се организира по инициатива на Департамент за квалификация и професионално развитие на педагогическите специалисти към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – град Бургас. В него са участвали 183 педагогически практики от цялата страна.

Свишовските педагози са представили педагогическа практика, свързана с отбелязването на Деня на светлината, представяйки филм за работата си с учениците по темата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.