Наталия Станкова, учител от СУ „Цветан Радославов“ е отличена с почетната грамота „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката, научи Актуално Свищов.
Пoчетното отличие „Неофит Рилски“ получи Наталия Станкова – учител по математика, физика и астрономия, роботика и приложно програмиране днес.
Това стана на тържествена церемония, организирана от Регионалното управление на образованието – Велико Търново. Наталия Станкова бе удостоена с най-престижното почетно отличие „Неофит Рилски“ на Министерството на образованието и науката. Наградата е признание за дългогодишна, цялостна професионална трудова дейност в системата на предучилищното и училищното образование и е единственото отличие на педагог от Свищов през настоящата учебна година.

От Министерството на образованието и науката чрез Регионалното управление на образованието във Велико Търново връчиха днес традиционните си награди за изявени учители. Популярните като отличия за учител на годината се присъждат от близо 10 години. Плакетите бяха връчени от началника на РУО инж. Розалия Личева, която поздрави всички преподаватели за тяхната всеотдайност през годината.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.