Приключиха дейностите по проект „Свят като цвят“, разработен и реализиран от екип на ОУ „Св. Св. „Кирил и Методий“ село Овча могила и финансиран от ЦОИДУЕМ, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.
През месец юли бе осъществена последната дейност по проект „Свят като цвят“, разработен и реализиран от екипа на училището в с. Овча могила и финансиран от Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства.
Дейност 7 „Среща с морето“ е целенасочено избрана за изпълнение в края на периода на проекта и носи удовлетворителен финал на постигнатото от ученици, учители, родители и наставници. В периода от месец ноември 2021 г. до месец юли 2022 г. работихме дружно по всички дейности на проекта. Рисувахме, спортувахме, обучавахме се, пътувахме, срещахме различни предизвикателства, печелихме конкурси и много се забавлявахме, споделят от училището.
Благодарим на Центъра за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства за възможността учениците от ОУ „Св. Св. „Кирил и Методий“ – с. Овча могила да усетят, че са значими, можещи и успешни.
Снимки ТУК