Отборът на ОУ „Свети Климент Охридски“ в Долна Студена се изкачи на върха на футболния турнир в община Ценово, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината. Играчите надделяха съпротивата на връстниците си от Ценово в оспорван двубой. Финалната среща завърши при резултат 3:2. На трето място останаха състезателите от Новград, а на четвърта позиция заеха представителите на Караманово.
„Турнирът се провежда традиционно в общината и е посветен на 1 юни. Футболните срещи допринесох за опознаване и сближаване на децата от населените места в общината“, сподели зам.-кметът на община Ценово Ваня Игнатова. Тя връчи наградите на победителите. За участниците бяха осигурени купи, медали, футболни топки и грамоти. Турнирът се провежда с подкрепата на общинската администрация и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. Призът за голмайстор на турнира беше връчен на Марян Христинов от Новград. Момчето реализира три точни попадения и беше в основата на многобройни атаки. Отличието за най-добър футболист бе присъдено на Радослав Юриев от ОУ „Христо Ботев“ в Ценово. Като най-добър вратар бе определен Дениз Басриев от Новград, който успя да съхрани вратата на отбора си с минимални вражески попадения.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.