С пет първи места завършиха участието си в Общинските ученически игри по тенис на маса отборите на Средно Училище Николай Катранов и за поредна година се доказаха като шампиони в този вид спорт. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

Първите места са съответно от турнирите за момичета и момчета 5-7 клас; за девойки и юноши 8 – 10 клас; както и за юноши 11 – 12 клас, който отбор миналата година стана и национален шампион.

В състава на отборите са учениците: Мартин Иванов Александров от 8 б клас; Мартин Валентинов Иванов от 11 б клас; Светлозар Даниелов Димитров от 11 а клас; Иван Андреев Бернардов от 9 а клас; Николай Валентинов Русанов от 7 а клас; Александрина Александрова Александрова от 9 б клас; Богдалина Каменова Желязкова от 10 а клас; Ивайла Емилова Димитрова от 8 а клас; Цветелина Асенова Василева от 6 б клас; Станислав Георгиев Йорданов и Алекс Александров Илиев от 9 а клас.

Поздравления за всички тях и техния треньор: националната шампионка по тенис на маса Мейджан Шабанова, учител по физическо възпитание и спорт.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.