Ученици от СУ „Николай Катранов“ спечелиха 54 медала в национално състезание по английски език. Други 47 пък се представиха повече от отлично в състезание по езика на Шекспир, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник—директор на гимнацията.

В Националното състезание „Многознайко – Аз зная английски език“ пролетен кръг се включиха общо 68 ученици от свищовското училище.
Равносметката:
23 златни медала;
23 сребърни медала;
8 бронзови медала;
14 грамоти за достойно представяне.
Поздравления на тези прекрасни деца за пример и техните учители по английски език Мария Йорданова и Валентина Христова.

47 ученици от СУ „Николай Катранов“ участваха на състезанието по английски език, организирано от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България. Броят на състезателите само за тази година наброява 7000 хиляди ученици.
Всички възпитаници са постигнали много високи резултати, като имаме и максимален брой – 100 точки. 6-ма от катрановци участваха в националния кръг на състезанието, където също се представиха отлично. Няма ученик училището, който да има под 70% верни отговори.
Христина Борисова изрази поздравления за учителите, подготвили учениците – Веселина Варамезова, Валентина Христова, Маргарита Христова, Маргарита Петрова, Евдокия Маринова, Мария Йорданова и Теодора Атанасова.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.