Пореден успех записаха учениците Свищовска професионална гимназия „Алеко Константинов“, съобщиха от учебното заведение.

Нашите момчета се класираха на трето място в Националното състезание „Мебели, стилни мебели и дърворезба“ в категория“ Стилни мебели“.

Те се представиха с изработени от тях:
„Скрин-трансформърс“, който е предназначен за малки пространства, може да се трансформира в тоалетка, работно бюро и място за отдих.
Две нощни шкафчета в бароков стил – елегантни и изящни.
Националното състезание е най-престижното събитие за учебната година, в което ученици от цялата страна имат възможност да покажат знания, творческо мислене и практически умения в сферата на мебелното производство. Тазгодишните домакини на събитието от ПГ по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен II“ , Хасково се погрижиха за добрата атмосфера и организация – тържествено откриване и церемония по награждаването.
Нашите момчета си тръгнаха не само с купа и медали, а и с много положителни емоции, нови приятелства и идеи в сферата на изучаваната професия!Рнашите мебелисти и техния Ръководител на свищовските ученици е Николай Николаев.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.