Едно първо и две втори места завоюваха учениците от СУ „Николай Катранов” в тазгодишното издание на Международния конкурс „Заедно в XXI век“, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
Елеонора Кирилова от 5-ти клас спечели първо място в раздел „Реферати“ (възрастова група 1-4 клас). Ванеса Младенова от 8-ми клас спечели второ място в раздел „Медийни презентации“ във възрастова група 5-7 клас, а Стефан Димитров от 9-ти клас завоюва второ място в раздел „Медийни презентации“ във възрастова група 8-12 клас.
Ръководители на учениците са учителите Стефка Николаева, Милена Димитрова и Галя Иванова.
Конкурсът се организира от Фондация „Устойчиво развитие за България“ и Организационен комитет с участието на Синдиката на българските учители, Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти, Националния дворец на децата, Сдружение на приятелите на Русия „Ал. Невски”, Координационен съвет на руските съотечественици в България, Представителството на Россътрудничество в България, Союз друзей Болгарии – Москва под патронажа на Посолството на Руската Федерация в Република България и с подкрепата на Министерството на образованието и науката.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.