Второкласници и ученици от шести клас в СУ „Николай Катранов” направиха дарение на Дневния център за деца с увреждания, съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Общо 420 лева като дарение за Дневния дентър за деца с увреждания в град Свищов събраха учениците от II „б“ и VI „б“ класове на СУ „Николай Катранов“ с класни ръководители Силва Христова и Христо Христов, и учители в ЦДО групите Стефка Савова и Стела Антонова.
Директорът на Центъра г-жа Теменужка Тодорова посети класовете в училище, за да им връчи свидетелства за дарения и подаръци, изработени в знак на благодарност от възпитаниците на ДЦДУ.
Това е поредната дарителска кампания в полза на Центъра, която организират тези два класа. Поздравления за добрата инициатива към учителите, учениците и техните родители!

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.