За поредна година ученик на Търговската гимназия получава стипендия от Фондация „Атанас Буров“, научи Актуално Свищов. И през 2021 година Фондация „Атанас Буров“ даде възможност на ученици от професионални гимназии по икономика в страната, да участват в конкурс за стипендии.
Комисия оцени кандидатите по показателите: отличен успех през всички години на обучение, участие в извънкласни форми на професионална подготовка, награди и отличия от регионални, национални и международни конкурси в областта на професионалната и общообразователна подготовка, участие в стажове и проекти по изучаваната специалност. По регламент се класират десет ученици за цялата страна, разказаха от най-старото търговско училище в България.
Един от тези стипендианти е дванадесетокласничката Йоанна Митева от Професионална държавна търговска гимназия „Димитър Хадживасилев“ – Свищов. Отличният й успех през всички години на обучение, участието й и отличното й представяне в състезания, конкурси и проекти по професионална подготовка, я подредиха сред печелившите.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.