Ученичка в седми клас на Средно училище “Николай Катранов” получи награда в национален конкурс, организиран от БАН. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

В XXXI Национален конкурс ,,Родолюбие“ 2023 под надслов ,,150 години от обесването на Васил Левски“, Елеонора Кирилова от 7-ми клас спечели специална награда от Институт по етнология и фолклористика с етнографски музей при БАН.

Награда и от Синдиката на българските учителиИНДИКАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ получи и Милена Димитрова – старши учител по история и цивилизации в СУ „Николай Катранов” за отличните резултати както при подготовката на учениците за конкурса като консултант, така и в цялата ѝ професионална дейност.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.