Ученичката Александра Павлова е организатор на събитие на тема „Емоционална интелигентност“, научи Актуално Свищов. Събитието е насочено към младите хора и ще се проведе утре 12-ти септември в Център за обществена подкрепа – град Свищов. Началото му е от 11 часа.
Актуално Свищов припомня, че Александра е един от двамата ученици от ПДТГ „Димитър Хадживасилев“, които спечелиха пълни стипендии за участие в Immersion Academy. Тя и Борислав Петков бяха сред избраните младежи, участвали в Национален конкурс за есе на английски език, организиран от фондация „Солидарност в действие“.
След завръщането си от лагера, 15-годишната Александра работи активно, за да реализира свое събитие в своята общност. На нуждата ѝ от спонсорство се отзовава Искра Гайдарова, директор на Център за обществена подкрепа – град Свищов. Тя с радост предоставя мултимедийната зала на центъра за провеждане на събитието, а също и необходими материали, за целите на срещата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.