Ученичката Александра Павлова е класирана на трето място в Международния конкурс „Аз обичам Черно море“, научи Актуално Свищов. В раздел Литературно творчество – поезия, 15-годишната поетеса е впечатлила журито със стихотворенията си „Разходка на младостта“ и „Дъжд от разочарование“. Резултатите от конкурса бяха обявени вчера, а награждаването на победителите е на 28-ми октомври в град Несебър. Конкурсът е посветен на Международният ден на Черно море, който по традиция се чества в последния ден на месец октомври. Организатори на конкурса са Министерство на образованието и науката, община Несебър, Национален дворец на децата, Общински детски комплекс Несебър.
Александра е ученичка от девети клас в ПДТГ „Димитър Хадживасилев“, специалност „Системно програмиране“, неин предовател по Български език и литература е Миланка Узунова. В миналогодишното издание на международниата надпревара талантливата поетеса беше наградена с трето място в своята възрастова група.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.