Над 60 деца от три училища превърнаха в истински футболен празник финалите на междуучилищен турнир под егидата на Академик, видя Актуално Свищов.

Днес се проведоха финалите между училищата за учениците от първи и втори клас. Отбори от СУ „Николай Катранов“, СУ „Димитър Благоев“ и СУ „Цветан Радославов“ премериха сили на игрището „Академика Спорт“. Типичен детски футбол – с много интересни игри, резултати и голове видяха зрителите на турнира.

След края на мачовете всички деца си тръгнаха с награди – тениски на клуба и медали, купи за победителите и топки за училищата.
Благодарение децата от трите училища и треньорите на ДЮШ Академик Виктор Владимиров, Георги Йорданов, Момчил Тодоров, Виктор Пенев и Александър Димитров турнирът се превърна в истински футболен празник.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.