Вихър (Раданово), Стрела (Ореш) и Комита (Алеково) са с по 13 точки, само на една след тях са Светкавица (Михалци) и Атлети (Свищов), така че предстои много интересна битка за върха преди зимната пауза. В най-неизгодна позиция изглежда Комета, тъй като тимът е с мач повече и ще почива в този кръг. В миналия футболистите от Алеково се наложиха с 2:3 като гости на Пробив (Овча могила), пише Борба.

Далеч по-удобно се чувства Вихър, който тим спечели важното гостуване на Светкавица с 1:1, с попадения на Борислав Борисов, Красимир Стамов и Тодор Тодоров. За домакините точен бе Танер Халилов, като интригата се запази до 90-ата минута, в която падна третият гол за свищовлии. В оставащите два кръга в Раданово ще посрещнат Пробив (Овча могила) и Челси (Вързулица).

В отминалия кръг Атлетик (Свищов) се поздрави с успех с 5:2 срещу Бенковски (Българско Сливово), а Челси би за сефте, надделявайки над Осъм (Деляновци) с 4:1.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.