„Студентите”, водени от Росен Илков, играят три контроли през седмицата, съобщи за Актуално Свищов треньорът на Академик.
Първата е днес от 18:30 часа на спортния терен на Академията – Академик приема Етър II (ВТ). Утре по същото време и място на Академик гостува и Спартак 1919. Във втората среща ще бъде дадено игрово време на по-младите играчи, които тренират, уточни Илков. Последната среща за седмицата е в събота, 16 юли, когато Академик гостува в Попово на местния Черноломец. Срещата също започва в 18:30 часа.
От вчера в отбора на Академик тренира млад играч, възпитаник на школите на Лудогорец и Септември, като последно е играл във втория състав на софийския тим.
До края на подготовката си Академик предстои да изиграе още четири контроли. В това време Росен Илков ще търси за отбора вратар и централен нападател.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.