Ден тържествен в Къща-музей Алеко Константинов в град Свищов.
Последен учебен час на тема: „Величието на Свищов оживява в детските очи” проведоха третокласниците от СУ „Николай Катранов“ с класен ръководител Петя Попова.
Децата разказваха с благодарност и признателност за Алеко Константинов, Цветан Радославов, Димитър Хадживасилев, Димитър Ценов… и още, и още… именити Свищовци, посветили живота си за родния град и прекрасната България. Тържествената музика, усмихнатите детски личица, невероятната обстановка сякаш ни принесе във времето на Възраждането, зареди всички родители и гости с позитивизъм и приповдигнато настроение.
От сърце благодарим на родителите, ръководството на СУ“Николай Катранов“ и нашите приятели от СА „Димитър А. Ценов“ и ДГ“Васил Левски“ за подаръците и страхотните изненади.
Нека предстоящите летни дни донесат на малки и големи весели приключенски моменти, добро настроение и цветни преживявания!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.