Треньорът на Академик Георги Онов празнува днес рожден ден.

40 години навършва днес треньорът, който пое кормилото на Академик в края на октомври 2023 година. Днес денят на треньора мина обичайно на стадиона, а след обяд проведе редовната си тренировка с основния отбор на “студентите”.

Всичко съм постигнал с труд, нищо не ми е дадено даром, коментира още треньорът. В процес на 10 – 12 години съм стигнал до професионалния футбол. “За себе си мога да кажа, че съм тръгнал от нулата и винаги съм се стремял да правя крачка напред, крачка напред, никога не съм се примирявал с това, което съм постигнал. В случа с Академик – сега сме втори и мен вече не ми е интересно, искам да сме първи! Класирали сме се за Купата и искам този отбор да стигне до финал за Купата! Това е водещо за мен – искам повече и повече”, коментира в първото си интервю за Новините от града на Щастливеца – такива, каквито са, Георги Онов.

Актуално Свищов пожелава здраве, щастие и успехи в живота и на терена на Георги Онов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.