Тренировките на „студентите”, водени от Росен Илков, преди началото на есенния дял са в разгара си, видя Актуално Свищов.
Осем контролни срещи играе Академик в хода на подготовката си за новия сезон на Северозападната Трета лига.
Мачовете са, както следва: на 9 юли с Янтра (Полски Тръмбеш), на 13 юли с Етър ВТ2 (Велико Търново), на 14 юли със Спартак U19 (Плевен), на 16 юли с Черноломец (Попово), на 20 юли с ФК Севлиево, на 23 юли с Локомотив (Горна Оряховица), на 27 юли с Партизан (Червен бряг) и на 30 юли с ОФК Павликени. Домакинствата и гостуванията в контролите се уточняват в движение.
Младият състав на Академик от миналия шампионат се запазва. Треньорът Росен Илков има намерения да привлече още състезатели, като вратар и офанзивен полузащитник са основният приоритет в селекцията. Окончателният състав ще бъде ясен в края на месеца.
Тренировките са открити за фенове на отбора, както и за футболни „специалисти”. Провеждат се сутрин от 9,30 и след обяд от 17,30 часа.

Още снимки ТУК


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.