Товарен автомобил е изгорял след катастрофа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Велико Търново. Пострадали няма.
Произшествието е станало снощи около 23,30 ч. в Прохода на Републиката, до разклона за Килифарево. По първоначална информация челно са се ударили товарен автомобил МАН, с прикачено полуремарке, движещ се в посока Гурково, управляван от 40-годишен турски гражданин и насрещно движещ се товарен автомобил Рено, с прикачено полуремарке, управляван от 33-годишен турски гражданин. В резултат на това реното се е възпламенило и напълно е изгоряло.
Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Водачът на товарен автомобил МАН е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР.
Причините за произшествието са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.