Къде в Свищов може да се получи повече информация и да се закупи термопомпа, с която да обслужват целогодищно жилищата си?

Термопомпата е един продукт, създаден с цел оптимизиране разходите за отопление и охлаждане на домакинствата, като цяло битовия сектор.
Към момента с термопомпи и климатици отоплението и охлаждането на жилищата е най-изгодно за крайния потребител! Освен това е най-практично и най-лесно, защото с натискането на един бутон и нагласянето на градусите, потребителят получава желаната температура в помещението!

Това са уреди, които влязат ли в режим на работа спестяват доста от сметката за електроенергия.

  • От магазин Найс дават пример – в една еднофамилна къща от 200 квадрата, на три етажа, са монтирани уреди от марката Gree 16 киловата, а крайната месечна цена за електроенергия е 180 – 190 лева месечно.

Подобни цени за отопление към момента не може да се постигнат нито с пелети, нито с въглища.
В Свищов магазин Найс предлага не само най-добрите цени на термопомпите, но поемат дългосрочните гаранционни, а и извънгаранционни условия. Фирмата предлага специалисти, които да извършат монтажа. Освен това оттам могат да извършат и преобразуването на старата отоплителна инсталация – премахването на стария котел.
От 5-6 хиляди лева до 12 хиляди лева е стойността на подобна инвестиция!

  • Всички подробности за това изгодно предложение за отопление и охлаждане може да получите на място в магазин Найс на площад „Свобода“!