И тази година отборите по тенис на маса Средно училище “Николай Катранов” се представиха отлично на Областните ученически игри, превземайки призовите места. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.

Свищовските тенисисти завоюваха три шампионски купи, спечелвайки три първи места и се класираха още на второ и трето място.

Първо място и купа спечелиха отборът на юношите XI – XII клас, който ще представя Свищов и България на Световната гимназиада в Бахрейн през октомври 2024 г.; отборът на девойките VIII – X клас и отборът на момчетата V – VII клас.

Втори станаха момичетата V – VII клас, а трети се класираха юношите VIII – X клас.

Срещите се играха в Спортната зала на град Полски Тръмбеш. Отборите бяха придружени от своя треньор Мейджан Шабанова, а в залата, за да ги подкрепи, бе и директорът на училището Генади Иванов.

Поздравления за победите и успех на шампионите, които продължават в следващия етап към големия финал – Зоналното първенство!

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.