Т MARKET oтвopи 99-я си мaгaзин в гр. Свищов на 06.1.2022г. Това е 53-ят гpaд, вĸoйтo хранителната верига cтъпвa. Той се намира на ул. Люлин No20.

Новият обект беше открит от Петър Павлов, генерален директор и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите. Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET, пожела на новия екип здраве на първо място, просперитет и устойчивост, много доволни клиенти и да бъдат все така с усмивки на лицата, както са в деня на отварянето на новия супермаркет.

Обектът предлага на клиентите си многобройни промо предложения в различни категории. Разполага с топла витрина, в която се предлагат вкусна готвена храна; прясно месо; свежи салати и продукти на грил, които приготвяме в собствен цех под зоркото око на майстори-готвачи; сладкарски щанд; зона за плодове и зеленчуци. В сектора с нехранителни продукти могат да бъдат открити ел. уреди, детски играчки, домашен текстил и пособия, подаръци. Клиентите могат да избират сред широка гама от българки и вносен алкохол и безалкохолни напитки. Има специален БИО щанд с био и органик храни.

„Клиентите ни ще могат да се възползват от специалните за гр. Свищов ударни цени на разнообразни и качествени стоки, като с това ще докажем, че сме практичният и доверен помощник на всяко домакинство!“, сподели Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите на „Максима България“.

За T MARKET:
T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 16 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

През 2020 г. стартира и своя онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник, като обхватът на доставки на www.tmarketonline.bg непрекъснато се разширява за максимално удобство на своите клиенти.