Поредният магазин от веригата Т Маркет отваря врата в Свищов на 6 януари. Това става ясно от съобщение на вратата на супермаркета. Причина за забавянето е задържане на техника, необходима за нормалната работа на магазина на митницата, научи Актуално Свищов.
Според официалния сайт: Верига супермаркети T MARKET е доверен партньор за практично пазаруване на своите клиенти в 52 малки и големи градове в цяла България. Във всички наши 98 физически магазина и онлайн магазин за София, Пловдив, Асеновград, Стара Загора и Перник, може да намерите голямо разнообразие от пресни и свежи хранителни продукти, както и богат асортимент от нехранителни стоки. Към момента за Максима България работят над 2 300 души в цялата страна. Основни предимства на нашите магазини, благодарение на които обслужваме над 100 хиляди клиенти всеки ден, са стоките от български производители, винаги прясното месо, обработено в собствените ни цехове, атрактивно ниските цени и правилното съотношение между цената и качеството на продуктите, което поддържаме.
T MARKET е една от първите вериги от този вид в България и започва дейността си още през май 2005 година. 16 години по-късно ние продължаваме да вярваме във философията, че днес хората имат нужда от супермаркет, в близост до дома или работното място, който осигурява практично пазаруване при най-добрите възможни условия.