Поредни отличия получиха ученичките от ПДТГ „Димитър Хадживасилев“ – Дарина Димитрова и Александра Павлова, научи Актуално Свищов. Двете участваха с индивидуални проекти в Областен конкурс за лого и слоган, организиран от Регионална здравна инспекция – Велико Търново. В него се включиха ад 30 ученици от горен курс на пет училища от областта. Целта на конкурса е да се популяризира здравословния начин на живот. Участниците от СУ „Емилиян Станев”, ПГ по моден дизайн, ПХГ „Св. Кирил и Методий”, ПГСАГ „Ангел Попов” от Велико Търново и ПДТГ „Димитър Хадживасилев” представиха общо 45 проекта.
Дарина и Александра участваха със своите индивидуални проекти в трета група „Цялостен проект: лого и слоган“. От РЗИ – Велико Търново оценяиха проявените творчество и креативност на двете гимназистки и изпратиха до ръководството на Търговската гимназия грамоти за успешното им представяне.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.