С поп-рок концерт стартираха концертните прояви в града на Щастливеца по повод празника „Свищовски лозници“, съобщиха за Актуално Свищов от пресцентъра на Общината.
Късно снощи завърши първият от поредица концерти, организирани по повод предстоящите празници „Свищовски лозници“. След двугодишно прекъсване, поради ограниченията на извънредните мерки свързани с пандемията Covid-19, жителите на Свищов с радост очакват богатата празнична програма, организирана от Община Свищов.
В началото на вълнуващата седмица, на новопостроената сцена в центъра на града се състоя първият концерт, който завладя публиката с поп-рок изпълненията на групите от Свищов – High Enough, „Диамант“ и „Апогей“. С това бе даден старт на концертните вечери, подбрани в различни стилове и музикални жанрове, които да задоволят всеки вкус и предпочитания на жителите и гостите на Свищов.
В следващия концерт, който предстои тази вечер на пл. „Алеко“ в 19.30 часа, ще вземат участие местни изпълнители и любимите на всички Криско и Дара.