Трето място в областния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език, зае свищовска ученичка, научи Актуално Свищов. На провелия се вчера във Велико Търново областен кръг на състезанието, Александра Павлова от ПТДГ „Димитър Хадживасилев“ се е представила отлично и е класирана на трето място сред най-добрите ученици. Александра е ученичка от 9 „А“ клас и е единствен представител от община Свищов, класиран за участие в престижното състезание. Учител по английски език и неин класен ръководител е Милена Борисова.
Домакин за провеждане на състезанието тази учебна година е Спортно училище „Георги Живков“ в старата столица. В надпреварата да покажат знанията и уменията си са участвали ученици от градовете Велико Търново, Горна Оряховица и Свищов.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.