Проект изготвен от треньора Митко Божанов, съвместно с Българска карате киокушин федерация (БККФ), беше одобрен за финансиране по Програма на Министерство на младежта и спорта, научи Актуално Свищов. Целта на начинанието е да се осигурят високо квалифицирани треньорски кадри в спортните клубове, а също и да подпомогне дейността им. Митко Божанов е един от треньорите назначени по Програмата и ще получава възнаграждение за труда си до края на календарната година.
Божанов има право да преподава на спортисти от всички възрастови групи, а също и да провежда тренировъчни занимания със спортисти от националните отбори.
Нашенецът провежда обучение по карате киокушин, кикбокс и муай тай в УК „Алеко Константинов“, в сградата на РУ на полицията в град Белене и в малкия физкултурен салон на СУ “Бачо Киро“ – Павликени, като целогодишно се приемат нови членове в школата по бойни изкуства.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.