Академия за млади предприемачи ще се проведе в Свищов. Това съобщиха от Асоциация за международно обществено развитие/АМОР/.

Организатори на начинанието са партньорският консорциум между Сдружение Асоциация за международно обществено развитие/АМОР/, Фонд на Фондовете и Софийски университет. Академията е изпълнение на проект „Инкубатори за Иновативни Предприятия“, финансиран от програма „Еразъм+“ на ЕС. Организаторите целят да съберат на едно място ръководителите от бизнеса, образованието и администрацията, които да се срещнат с младите таланти от областта и региона, носители на идейни проекти.

Основната цел на проекта е да стимулира партньорството между младите предприемачи в страната, чрез иновативни подходи за обучение и учене (симулации, ролеви игри, физическо и дигитално сътрудничество и др.).

В Академията могат да участват всички млади и предприемчиви хора с идеи, на възраст между 13 и 30 години, от Свищов и Област Велико Търново.

Кандидатстването става след попълване задължителен дигитален въпросник – https://forms.gle/msXzi9SYXosugkzr7 до 19ти февруари 2024г.

Проектните дейности ще се реализират в град Свищов на 25ти февруари (неделя) от 12:00ч. до 18:00ч. на адрес – Стопанска академия „Д. А. Ценов, Зала Ректорат.

Лектори по време на Академията ще бъдат водещи академични преподаватели от вузове от страната.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.