Свищов предоставя парична помощ в размер на 10 000 лева на Република Турция във връзка с преодоляване на последствията от разрушителните земетресения през месец февруари 2023 година, научи Актуално Свищов.
Предложението е на кмета Генчев и е подкрепено единодушно от членовете на Постоянната комисия по Икономическо развитие, финанси и бюджет при местни парламент.
Парите от помощта ще бъдат преведени по сметката на посолството на Турция в България.
Предоставянето на парична помощ на Република Турция е във връзка с подпомагане на дейности за преодоляване на последствията от разрушителните земетресения през месец февруари 2023 година, записано в мотивите на решението.
То трябва окончателно да бъде гласувано в пленарна зала на редовното февруарско заседание на ОбС-Свищов, което ще се проведе на 24 февруари от 14 часа.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.