Две различни полувремена видя публиката в Михалци, изгледала домакинството на местния Светкавица на водача в класирането Стрела (Ореш) от 11-ия кръг на първенството на Областна група Север.

Първото полувреме бе интересно, с размяна на атаки и пет гола. През второто умората си каза думата и съперниците повече ритаха топката напред.

Любопитно е, че домакините получиха и трите попадения в мрежата си след собствени грешки.

Мартин Вълков пресече лошо върната назад топка в 7-ата минута, остана сам срещу вратаря и вкара за 0:1. В 12-ата Йордан Манев бе „забравен“ на задна греда след ъглов удари и вдигна на 0:2. Острието на Светкавица Танер Халилов стреля в 26-ата минута. Топката рикошира в Иван Иванов и влетя в мрежата на гостите за 1:2. Никола Йозов овладя топката, след като вратарят и защитник на домакините не се намесиха и в 40-ата минута разликата набъбна на 1:3. Крайното 2:3 бе оформено в 44-тата минута от дузпа. Тя се отсъди за игра с ръка и превърната в гол от Танер Халилов.

Стрела е едноличен водач в класирането с 25 точки, а „Светкавица“ е на четвърта позиция с 16 точки, колкото има и шестият – Бенковски (Българско Сливово), спечелил с 1:3 гостуването на Пробив (Овча могила). Вторият в таблицата – Вихър (Раданово), почива в кръга, а третият – Комита (Алеково) победи Осъм 1946 (Деляновци) с 5:1 и събра 17 точки. Най-изразителната победа записа Атлетик (Свищов) – 12:1 срещу Челси (Вързулица), и с 16 точки е на пета позиция в групата.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.