От днес, 27 февруари до края на месеца от 9:30 до 13:00 часа във фоайето на училището /централен корпус/ в Средно училище “Николай Катранов” се провежда благотворителен базар на мартеници. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията. Мартениците са изработени от нашите ученици, учители и родители, уточни Борисова.

Базарът е в подкрепа на отбора по тенис на маса на СУ „Николай Катранов“ и неговото участие на Световното първенство в Бахрейн!

След първия ден от базара са факт и първите дарители на каузата – децата на Свищов да участват на Световните ученически игри в Бахрейн. Първите подкрепили каузата, изпратили пари по сметката на училището: Марияна Бълдъркова, Тодор Аразов и Любомир Годжев.

Да са ни на късмет и скоро да постигнем целта си, коментира Христина Борисова

Още по темата ТУК.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.