СУ „Николай Катранов“ изгражда СТЕМ център и високотехнологични класни стаи с 360 хил. от Плана за възстановяване и устойчивост. Това съобщи за Актуално Свищов Христина Борисова, заместник-директор на гимназията.
Директорът на училището Генади Иванов участва в двудневен форум на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България /СРСНПБ/. Участието му е свързано с предстоящото изграждане на СТЕМ център по природни науки в СУ „Николай Катранов“.
Процедурата ще стартира през месец март тази година като предвидените средства за инвестицията – 300 000 лева, са от Плана за възстановяване и устойчивост.
С други 60 000 лева, осигурени от Плана, в училището ще бъдат изградени и високотехнологични класни стаи /ВОСКС/.
Дейностите предвиждат модернизиране на физическата среда – цялостно обновяване на класните стаи и прилежащите пространства, доставка и монтаж на оборудване, закупуване на софтуер, уточни Борисова.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.