Студенти и преподаватели от университета И-шу в Тайван гостуват в СА „Д. А. Ценов“, съобщиха от Висшето училище.

Ръководството на Свищовската академия в лицето на ректора – проф. Марияна Божинова, зам.-ректора по „Учебна дейност и акредитация“ – доц. Искра Пантелеева и зам.-ректора по „Студентска политика, институционални комуникации и продължаващо обучение“ – доц. Румен Ерусалимов проведe среща с преподавател и студенти от университета И-шу в Тайван.

В момента тайванските студенти Йи-тинг Лу, Ю-си Сунг, Жен-уей Чу, Ли-йех Чен, Жен-чиен Ченг заедно с техния преподавател д-р Ших-джаей Ценг провеждат едномесечна практика в Кариерния център на СА „Д. А. Ценов“.

В рамките на срещата бяха дискутирани множество въпроси, свързани с обучението, научните изследвания и възможностите за задълбочаване на сътрудничеството межди двете партниращи си институции.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.