18-годишният нападател на Добруджа Стефан Трайков, младши получи покана за тренировъчен лагер на Юношеския национален отбор до 19 г. за участието на младите лъвчета в приятелски турнир в Хърватия, съобщиха от клуба в Добрич.

Двубоите ще се играят от 8 до 17 октомври. В турнира участват националните формации на юношите до 19 г. на Хърватия, Гърция, България и Естония.

Стефан Трайков бе привлечен в отбора на Добруджа за новия сезон от Славия София. Младият футболист е роден на 12.07.2005 г.

Кариерата му започва в Септември София. През 2021 г. преминава в Ботев Враца, следващата година е футболист на Славия София, а от този сезон е с жълто-зелената фланелка на Добруджа.

Актуално Свищов припомня, че младият футболист е син на Стефан Трайков, възпитаник на ДЮШ Академик. След излизането си от Свищов се налага в Черноморец /Бургас/, където се превръща в легенда на клуба и уважаван от много местни фенове. Старши треньор и футболист в отбора на “студентите” след като приключва с професионалния футбол.

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.