Кандидатът за кмет на народната коалиция с номер 68 в Свищов д-р Стефан Проданов взе участие с пленарен доклад на 100-та юбилейна научна конференция по икономическо и социално развитие. Форумът привлече участници от три континента, като водещи организатори са хърватска агенция и финансовия факултет на свищовската академия. Заедно с гл. ас. д-р Проданов научни доклади изнесоха доц. д-р Емил Николов, представляващ народната коалиция ПП-ДБ, СДС, ВМРО-БНД и Ние идваме, проф. д-р Стефан Симеонов и проф. д-р Андрей Захариев, пълномощник на СДС за местните избори на 29.10.2023. И четиримата учени са кандидати за общински съветници в листата на народната коалиция в Свищов.

Експерти оценяват, че провеждането на научни форуми в Свищов и Висшето училище е важен фактор за икономиката и позитивния имидж на града и Академията. Корпус „Юг“ като конферентен център продължава да има своята висока ценност и потенциал като база за настаняване и аудиторен фонд, независимо от тежките демографски показатели, отчетени за общината от НСИ.

Кариерата на гл. ас. д-р Стефан Проданов като преподавател и изследовател, специализациите зад граница и владеенето на чужди езици са обещаващи свидетелства, че с нов кмет, общината ще има и своя нов, по-добър път на развитие. Широката народна коалиция в Свищов е сплав от енергия и нова визия за свищовска община. Сред нейните кандидати за общински съветници са петима университетски преподаватели и двама докторанти.

Прессъобщение на Предизборния щаб на Местна коалиция ПП-ДБ, СДС, ВМРО-БНД и Ние идваме с номер 68 в интегралната бюлетина за избор на кмет на община Свищов, общински съветници и кметове на кметства.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

До 15 октомври гласувайте в анкетата ни: За кого ще гласувате на 29 октомври за кмет?

Гласът може да дадете ТУК