Стартира инициатива за закупуване на автобус за нуждите на близо 150-те възпитаници на Детско-юношеската школа на Академик, съобщи официалната страница на клуба в социалната мрежа фейсбук.
Първа стъпка в набирането на необходимите средства е инициативата „Семейство фенове на Академик”. Тя е по идея на Нина Йосифова, майка на двама млади футболисти в Школата на „студентите”. В разговори с други родители на младите футболни надежди е стигнала до извода, че има нужда от тениски за близките на малките състезатели.
Вече започна записването за четири вида със съответните надписи – Майка фенка, Татко фен, Дядо фен и Баба фенка. Те ще се предлагат в четири размера на цена от 27 лева за два броя за дете от Школата. Всички, които желаят да закупят от тях, може да се обръщат към треньорите, които ще събират информация за броя, размерите и видът на тениските.
Част от средствата, които се събират по време на кампанията „Семейство фенове на „Академик” ще се използват за събиране на средства за закупуване на автобус на клуба, който ще се ползва от младите състезатели.
Актуално Свищов ще бъде медиен партньор в начинанието и дава информация за събраните средства за закупуване на автобуса за нуждите на клуба.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.