Социалната мрежа фейсбук претърпя сериозен срив, в резултат на което хиляди потребители останаха без достъп до социалната мрежа.

„Фейсбук скоро ще е отново на линия. Фейсбук е в профилактика в момента, но би трябвало да можете да влезете след няколко минути. Благодарим ви за търпението, докато подобряваме сайта“, съобщиха от „Мета“.

„Фейсбук и инстаграм на Мета претърпяха технически проблеми във вторник, като хиляди потребители регистрираха грешки при достъп до услугите на социалните медии“, съобщи по-рано Variety.

Източник от Мета коментира пред DailyMail, че вътрешните системи на компанията също не работят, което може да е довело до прекъсването.

DownDetector, който следи онлайн прекъсванията, показва, че повече от 200 000 души в САЩ имат проблеми с Фейсбук, но над 30 000 съобщават за същото с инстаграм, а за месинджър има малко над 8 000.

„Възникна неочаквана грешка. Опитайте да влезете отново“, гласи едно от съобщенията, които потребителите получават при опит да влязат в акаунта си във фейсбук.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.