Спомоществовател от чужбина осигури лагер на Академик преди мача за Купата на Аматьорската футболна лига, който се играе утре в Стара Загора. Това съобщиха за Актуално Свищов от управата на клуба.

В настроение и готови за утрешната битка срещу Несебър замина Академик към Стара Загора днес.

За пръв път от много години е осигурен и лагер в деня преди мача, благодарение на спомоществовател от чужбина. “Студентите” отсядат в хотелски комплекс „Зеленият Хълм“ в града на липите, като от управата на хотела са дали за безвъзмездно ползване футболен терен за тренировка и конферентна зала за разбор преди мача.

Днес възпитаниците на Георги Онов проведоха сутрешна тренировка и разбор, преди да отпътуват. Денят им приключва с вечерен крос и вечеря. Футболистите са крайно мотивирани и спокойни, знаят какво им предстои, коментираха от треньорския щаб.

Все още има няколко места в автобуса с привърженици, който тръгва утре в 13.00 часа. Както вече съобщихме и той става благодарение на бензиностанция Устрем, която осигурява горивото до Стара Загора и обратно. Останалите пътни разходи поема друг спомоществовател от чужбина.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.