Коледните инициативи в СПГ „Алеко Константинов“ продължават. Днес заедно с нашите малки приятели от Център за обществена подкрепа – Свищов организирахме кулинарна работилница. Коледа е уют, топлина и аромат на сладки изкушения. Нашите кулинари от 11 клас показаха на малчуганите как да приготвят и декорират медени коледни сладки. Децата с много вълнение и завидна сръчност се справиха с месенето, разточването и изпичането на меденките. Съвместната дейност и аромата на джинджифил и канела накараха малки и големи да се потопят в магията на предстоящите празници.
И по традиция на Коледа се подаряват подаръци, а най-хубавите са тези, който сами сме направили – нашите гости ни зарадваха с коледен сувенир ръчно изработен от децата потребители на Центъра за обществена подкрепа.
Малки и големи хапнаха от вкусните медени сладки, пожелаха си весело посрещане на Рождество Христово и отнесоха със себе си много положителни емоции!
Галя НЕДЯЛКОВА


 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.