Председателят на общинската структура на Българската социалистическа партия София Вергилова е кандидат за народен представител от червената партия. Днес Районна избирателна комисия – Велико Търново е регистрирала листата на столетницата за изборите за 50-то Народно събрание. Изборите са на 9 юни, когато гласуваме и за представители в Европейския парламент.

София Вергилова е на осмо място в листата. Водач е Атанас Зафиров. Хората на Корнелия Нинова са регистрирали 16 кандидат-депутати.

Актуално Свищов припомня, че София Вергилова официално бе избрана за общински председател през януари. Преди това няколко месеца тя и Милка Томева бяха определени служебно от Националния съвет на партията да ръководят местната структура. Вергилова е втори мандат общински съветник.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.