Победа в първия мач след напускането на Радостин Александров записаха свищовските „студенти“. С по едно попадение във всяко полувреме се отчетоха Калоян Митев и Димитър Николов, а на два пъти и гредите спасиха гостите в мача. Виктор Владимиров, който започна в този мач на вратата, записа поредна „суха мрежа“ за Академик.

Предвождани от тандема Капитанов-Горанов, „студентите“ излязоха крайно мотивирани да зарадват свищовската публика и се хвърлиха в мача, стъпвайки здраво и борейки се за всяка педя терен.

Агресията и бързината в играта на Академик се понрави на многобройната публика, която отново бе 12-тия играч и бурно подкрепяше свищовските футболисти. Играчите от своя страна се отблагодариха като изнесоха един от силните мачове за този сезон.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.