Учителката Рада Гешева е убитата от сина си жена на ул. „Шейново“ в Бургас, съобщиха източници на Gramofona.com, пише Дир.бг.

Тя е дългогодишен преподавател по български език и литература в ПГЧЕ „Васил Левски“ (Руската гимназия). Изключително уважаван педагог.

Гешева е била намушкана 40 пъти.

За тежкия инцидент съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Цветелина Рандева. Установено е, че 24-годишен бургазлия намушква многократно с нож и убива майка си. Извършителят е задържан за срок до 24 часа.

Около 03,55 ч. тази нощ е получено съобщение за инцидент в жилище на ул. „Шейново“ 40 в центъра на града.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Тялото на бургазлийка е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ Бургас. Образувано е досъдебно производство.

Запознати разкриха, че задържаният Георги имал психически проблеми, вследствие на употреба на наркотици. Майка му го отгледала сама, а в момента Георги бил студент.

 

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.