Приятна изненада организира треньорското ръководство за всички момичета в клуба навръх 11-ия рожден ден на Мария Сандулова, възпитаничка на ДЮШ, видя Актуално Свищов.
Гост чрез видео връзка бе Симона Петкова – играч номер едно на България за последните две години. Симона се запозна с всички девойки от школата и с интерес научи за разнообразните тренировки и методика на работа в Академик. Младата „лъвица“ сподели за пътя, който е изминала в пофесионалната си кариер и каква е рецептата да станеш професионален футболист. В откровен разговор нашите момичета научиха за лишенията, обемът работа, но и удоволствието да стъпиш на върха в любимия спорт.
Симона Петкова е родена на 3 септември 1993 г. в Габрово, а в момента носи екипа на швейцарския “Аарау”. Играе като полузащитник. Тя беше избрана за №1 в женския футбол у нас за 2021 и 2022 година.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.