Изнервени шофьори започнали скандал, който е прераснал във физическа саморазправа на кръстовище в Плевен, съобщиха от полицията.

На 9 август около 16:15 часа между булевардите „Георги Кочев“ и „Русе“, 66-годишен с „Нисан“ е засякъл пътя на „Ивеко“, управляван от 45-годишен. По-възрастният е направил маневра завой на дясно, след подаден ляв мигач. Последвали крясъци и обиди. 45-годишният настигнал „Нисан“-а и му препречил пътя.

Двамата водачи излезли от колите. 45-годишният е нанесъл удар с юмрук в областта на главата на шофьора на „Нисан“-а и му е счупил челюстта. Пострадалият е транспортиран в спешно отделение за оказване на медицинска помощ.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ. 66-годишният е разпитан в качеството на свидетел. Уведомен е прокурор от РП – Плевен за престъпление по чл.129, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Образувано е досъдебно производство, по което работата продължава.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.