Шофьор блъсна пет автомобила и автобус от градския транспорт в Бургас след гонка с полицията, предаде БНТ.
В районното управление е получен сигнал за неправилно паркиран джип върху пешеходна пътек между улиците „Христо Ботев“ и „Македония“, пречещ на движението и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула.
Забелязвайки ги, собственикът се качил в джипа и започнал да шофира с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпореждания. По пътя си блъснал общо пет автомобила и автобус от градския транспорт. При инцидента няма пострадали граждани.
Стигайки до пътен възел „Созопол“, джипът преминал през лентата с шипове, поставена от полицейски екип и със спукани гуми продължил да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки се в паркиран лек автомобил. Неадекватният мъж избягал от купето на автомобила и в момента се издирва от полицейските служители.
Междувременно минути преди 20 часа е получено съобщение за друг инцидент в района на същите две улици в Бургас, при който млад мъж с неадекватно поведение се опитал да издърпа мобилен телефон от момиче.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.