Шест контроли играе отборът на Академик по време на лятната си подготовка преди началото на първенството на Северозападна Трета лига, съобщиха от клуба.

Програмата предвижда пет гостувания и едно домакинство. Първата среща е на 5 юли в Габрово срещу местния Янтра. Три дни по-късно „студентите“ играят в Етрополе срещу Чавдар. На 15 юли е гостуването им в Русе на местния Локомотив. Седмица по-късно гостуват в Мездра на тамошния локомотив. Последното гостуване на Академик е на 25 юли в Разград, където играят с третия отбор на Лудогорец. Последната контрола е на 28 юли в Свищов, когато ще гостува дубъла на Етър Велико Търново.

Подготовката на Академик стартира на 28 юни, когато официално ще бъде представен отбора, който влиза в първенството през август.

 

 

Актуално Свищов е готов да публикува Вашите мнения и сигнали. Изпращайте материалите си на info@actualnosvishtov.com. Актуално Свищов се поддържа правно от адвокатска кантора "Кръстев". Адвокатска кантора "Кръстев" предоставя безплатна правна помощ на пострадали от домашно и полицейско насилие.